Enerji Sektörünün Dünyanın En Büyük Markaları İstanbul'da

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Enerji sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük markaları bu yıl 17’ncisi düzenlenecek ICCI 2011-Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nda yerini aldı. İstanbul Fuar Merkezi’nde 15-16-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek fuarda Siemens, GE Enerji, Nordex, ABB, Rolls - Royce, Schneider, Vestas, Enercon gibi dünya devi markalar yer alacak.
Katılımcı 250 enerji devi firmanın bulunduğu ICCI 2011’i bu yıl 10 bin sektör temsilcisinin ziyaret etmesi beklenirken, yapılacak ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yaklaşık 1 milyar dolarlık bir iş hacminin gerçekleşmesi öngörülüyor. Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuar ve konferansını düzenleyen Sektörel Fuarcılık, 15-16-17 Haziran 2011 tarihlerinde 17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nı (ICCI 2011) İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriyor. Türkiye’nin bölge ülkeler arasında enerji merkezi haline gelmesini sağlayan ICCI 2011’e bu yıl 250 firma katılıyor ve 10 bin sektör temsilcisinin fuarı ziyareti bekleniyor.

YABANCI VE YERLİ DEV MARKALAR FUARDA
Büyük ilgi gören ICCI 2011’e, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden Zorlu Holding, Fina Enerji, Areva, Siemens, İGDAŞ, Mobil Oil Türk, RES Anatolia, Polat Enerji’nin yanı sıra GE Enerji, Ge Jenbacher, Nordex, ABB, Rolls-Royce, Schneider, Vestas, Enercon, Suzlon, Gamesa, Wartsila, Kawasaki, Viessmann, Turbomach ve MTU gibi dev dünya markaları katılıyor. Fuara katılan enerji devleri arasında Türkiye Kalkınma Bankası, TEB, Yapı Kredi Leasing, Turseff, Daruma Finans gibi önemli finans şirketleri de yerini aldı.

DEV MARKALARLA İŞBİRLİĞİ FIRSATI
ICCI 2011 fuarına katılacak olan şirketler bu dev markalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanına da sahip olacak. Fuarın ikinci gününde Avrupa İşletmeler Ağı ve İstanbul Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleşecek ve bu kuruma üye şirketler arasında yapılacak ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yaklaşık 1 milyar dolarlık bir iş hacminin gerçekleşmesi bekleniyor.

ICCI 2011 için özellikle Balkan, Kafkas ve Ortadoğu ülkelerinden yoğun katılım için başvuruda bulunuldu. İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin yanında Ukrayna, Almanya, Romanya, Bulgaristan’ın da içinde bulunduğu toplam 12 ülkeden yaklaşık bin kişilik hükümet düzeyinde heyetler fuara katılacak.(ANKA)

Facebook

Youtube