Hepsiburada.com 3.2 Milyon Üyeye Ulaştı

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
"Hepsiburada.com” bu yılın 1’inci çeyreği itibariyle 3.2 milyon üye sayısına ulaştı. Sitede en çok aranan kelimeler ise Ipad, HTC, Blackberry, Tablet PC oldu. Anadolu illerinden gelen siparişlerde yüzde 75’e varan oranlarda büyüme yaşandı. “Hepsiburada.com” 1’inci çeyrek sonucunu açıkladı. Online alışveriş sitesi “hepsiburada.com”un toplam üye sayısı yılın 1’inci çeyreği itibariyle 3.2 milyona ulaştı.
Bu yılın 1’inci çeyreğinde dakikada 1.2 üye siteye üye olurken söz konusu dönmede 205 bin kişi siteye üye oldu. Aylık ortalama ziyaret sayısı 13.5 milyon, ziyaretçilerin sitede kalma süresi ortalama 10 dakika oldu. 350 binin üzerinde sitede ürün yer alırken, sitede en çok aranan kelimeler ise Ipad, HTC, Blackberry, Tablet PC olarak belirlendi. En çok ziyaret edilen ürünler; Samsung S5620 Monte – Nokia 5800 Xpressmusic – Samsung S5233W Star Wi – Fi oldu. Satış-trafik bazında en çok artış kaydedilen kategoriler ise şöyle:
“Giyim ve ayakkabı yüzde 400, kozmetik yüzde 200, elektronik yüzde 150, mutfak ürünleri yüzde 70, aksesuar yüzde 60 ve anne – bebek yüzde 35.”

ANADOLU İLLERİNİN SİPARİŞİ YÜZDE 75 ARTTI
Satış bazında Kuzey Kıbrıs’ta yüzde 150 artış yaşandı. Satış bazında Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Ordu, Konya, Sivas gibi Anadolu illerinden gelen siparişlerde de yüzde 75’e varan oranlarda büyüme yaşandı. Sevgililer gününün denk geldiği Şubat 2011 döneminde yapılan alışverişler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 40 artış gösterdi. Hediye dönemlerinde en çok alınan ürünler ise oyun konsolu, kozmetik, el aletleri, bijuteri, telefon ve bilgisayar olarak belirlendi.(ANKA)

Facebook

Youtube