Harvard, Türk Comodo Korumasında

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dünyanın en ünlü üniversitesi Harvard, öğrencileri için hazırladığı bilgisayar yazılım programı kullanım klavuzunda öğrencilere Türk Comodo'nun Firewall ürününü önerdi. Cambridge, Massachusetts merkezli eğitim kurumu 1636 yılında kurulan ve Amerika'nın en eski yüksek eğitim kurumu olarak biliniyor.



Doylegroup.harvard.edu sitesinde yer alan bilgilerde, yazılım ve donanımla ilgili tavsiyelerde bulunulurken, üniversite kendi internet sitesi için de kullandığı Comodo firewall programını öğrenciler için de önerdi.

Amerika genelinde geçen yıl yaptığı bir anlaşma ile 400'ün üzerinde üniversitenin internet güvenliğini sağlayan Comodo, otuzun üzerinde ürünüyle SSL'den son kullanıcıya geniş müşteri potansiyeline sahip. Comodo'nun referansları arasında; IBM, Xerox, Harvard, Stenford ve Michigan Universitesi, Chase bank gibi pekçok kuruluş yer alıyor. Apple'ın en önemli bulut teknolojisi ürünlerinden iCloud Comodo tarafından korunurken, devlet tarafındaki referanslarında ise NASA bulunuyor. Türk girişimci Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan Comodo'nun merkezi, ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunuyor. Aralarından Türkiye'nin de bulunduğu İngiltere, Japonya, Hindistan, Romanya ofisleri ile faaliyet gösteriyor.

Facebook

Youtube