Grammy'e Türk Modacı Selma Karaca Damgası

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Müzik dünyasının Oscarları olarak kabul edilen Grammy ödül töreninin ardından ödüllü sanatçıların gecede giydikleri kıyfetler ve showları hala konuşuluyor. Ödül töreninde modacı Hüseyin Çağlayan’ın hazırladığı yumurta içinde sahneye çıkan Lady Gaga geceye damgasını vurdu. 53'ncü Grammy ödül töreninde yılın en iyi çıkış yapan şarkıcısı ödülüne layık görülen Esperanza Spalding ‘in de Los Angeles’ta yapılan ödül töreninde giydiği kıyafeti ise, New York’ta yaşayan Türk Modacı Selma Karaca’nın tasarladığı ortaya çıktı.

ABD medyasının ilgi odağı haline gelen Türk modacı Selma Karaca, New York merkezli Turkishlifenews.com haber sitesine yaptığı açıklamada, "Bir Türk olarak gururluyum, yarışmayı televizyonda izlerken çok heyecanlandım.
Esperanza, Brooklyn’deki stüdyomu ziyaret ettiğinde iki kıyafetimi verdim. Yarışma gecesi kostüm tercihini bilmiyordum. Onun iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum. O çok genç ve yetenekli bir sanatçı, ödül alması da büyük sürpriz oldu. Esperanza'nın giydiği yeşil tondaki kostüm için Arjantin Tango esintileri taşıyan bir kolleksiyon ile defile yapmak istediğini de bana söyledi" dedi.(ANKA)

Facebook

Youtube