Amerikalı Öğrenciler Fenerbahçe Stadı'nı Gezdi

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç’un davetlisi olarak, ABD’nin Texas eyaleti Houston kentinde bulunan Rice Üniversitesi’nden gelen bir grup öğrenci, FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nı gezdi. Rice Üniversitesi’nden 12 öğrenci ile 2 öğretim görevlisinden oluşan kafileyi statta, üniversitenin mezunlarından Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile kulübün dış ilişkiler müdürü Turgut Acar karşıladı.

Ali Koç ve Turgut Acar, öğrencilere, Fenerbahçe Kulübü’nün tarihi, başarıları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ali Koç, Rice Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı İpek Martinez’e tüm takımın ve kendisinin imzasının bulunduğu çubuklu Fenerbahçe forması hediye etti. İpek Martinez de bu hediyeye karşılık, üniversitelerinin 100 yıllık tarihinin anısına hazırlanan tişörtü Ali Koç’a verdi. Fenerbahçe Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Dr.

Lyn Ragdsdele’ye hatıra plaketi takdim etti. Öğrencilere de üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu çubuklu Fenerbahçe formaları hediye edildi. Öğrenciler, Fenerbahçe marşını hep birlikte söyledi. Kaynak: Milliyet

Facebook

Youtube