İstanbul Ticaret Odası 4 Büyük Fuara Hazırlanıyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
İstanbul Ticaret Odası (İTO), bu yılın son 3 ayında 6 ülkede 4 fuar, 1 festival ve 2 Türk ürünleri sergisine hazırlanıyor. Fransa'nın Cannes kentinde 3-6 Ekim 2011 tarihlerinde 27'ncisi düzenlenecek festivale Türkiye'nin milli katılımını gerçekleştirecek İTO, Hindistan'ın en önemli ticaret ve finans kenti Mumbai'de (Bombay) 16-19 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenleyeceği 1. Türk Ürünleri Sergisi'ni açacak. Cezayir'in başkenti Cezayir'de 3-6 Aralık 2011'de düzenleyeceği 1. Türk Ürünleri Sergisi ile programını hız kesmeden sürdürecek Oda, Türkiye'nin onur konuğu olduğu Ortadoğu'nun en büyük gıda fuarı "SIAL Middle East'te de ülkeyi temsil edecek.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'de 21-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, gıda ve gıda ekipmanları firmalarımız tüm Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde yeni pazarlara kapı aralayacak. Türkiye 26-28 Kasım 2011 tarihleri arasında Brüksel'de düzenlenecek Euro Halal Market 2011'in de de 'onur konuğu'. Burada da Türkiye'yi İTO temsil edecek. İTO tarafından hazırlığı yapılan diğer fuarlar ise 8-12 Ekim tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek Anuga 2011 Dünya Gıda Fuarı ve 15-18 Kasım 2011 tarihleri arasında Paris'te Midest Yan Sanayi Fuarı.

YÃœZDE 70 TEÅžVÄ°K VERÄ°LÄ°YOR
İTO'nun milli katılımını organize ettiği fuarlar ve açtığı Türk Ürünleri Sergileri'ne Ekonomi Bakanlığı tarafından katılım bedeli üzerinden yüzde 50-70 oranlarında teşvik veriliyor. Teşvik alma işlemleri İTO tarafından yürütülüyor. Bakanlık, bu yıl başlattığı uçak biletine destek uygulaması kapsamında katılımcı firmalardan iki kişinin uçak bileti ücretinin yüzde 50'sini de karşılıyor.

Facebook

Youtube