×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/turkavenue/public_html/images/Lefter

×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Lefter

Lefter Küçükandonyadis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren, Türk futbolunun ’Ordinaryüs" lakaplı unutulmaz futbolcusunun naaşı, düzenlenecek tören için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na getirildi. Lefter’in naaşını taşıyan cenaze arabası stadın protokol tribünü girişi önündeki yolda görününce stat önünde tören için bekleyen futbolseverler, Lefter’i alkışlarla karşıladı.

"Aziz Yıldırım'ı çıkarsınlar beni alsınlar"

Lefter'in torunu Özcan, "Aziz Yıldırım'a gidip moral vermek isteyince karşı çıkan doktorlara nasıl kızdığını hatırlıyoruz. Aziz Yıldırım'ı çıkarsınlar beni alsınlar oraya diyerek verdiğin mesaja tüm Türkiye şahittir" diye konuşunca tribünlerden 'Aziz Yıldırım' sesleri yükseldi.

Alex'in konuşması
Konuşma yapan Alex sözlerine Türkçe "Teşekkürler" diyerek başladı ve bunları söyledi: "Türkiye'de en gururlu ve mutlu günlerimden birisi Ada'da Lefter'i ziyaret ettiğim gündü. Hayata veda etmen bir yabancı olsam da beni içten yaraladı. Lefter gibi insanlar hiçbir zaman ölmezler. Fenerbahçe gibi takımlar bu efsaneleri hiçbir zaman öldürmezler. Şunun sözünü veriyoruz. Onun bıraktığı çubuklu forma için en gururlu şekilde ter dökülmesini sağlayacağım"

Lefter'in Aziz Yıldırım'a yazdığı mektup okundu
Törende Lefter'in sağlığında Metris'te tutuklu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yazdığı mektup da okundu: "Sana güç-kuvvet ve sabır diliyorum. Sana ve Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bunları yanında söylemek isterdim. Doktorlar izin vermedi. Rıdvan helikopter ayarlamış. Uçuş korkum olmasına rağmen gelmek istedim yine izin vermediler.

Geçen gün taraftarlar Ada'ya geldi. Herkes senin için dua ediyor. Benim için yaptıklarını unutamam asla. Ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum. Hakkını helal et"
{gallery}Lefter{/gallery} Fotolar: Sabah

(Milliyet)

Facebook

Youtube