Trump Destekleyeceği Adayı Seçti

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Gayrimenkul zengini Donald Trump her zamanki gibi güçlünün yanında yer alarak Cumhuriyetçi Parti başkan adaylarından eski Temsilciler Meclisi Başkanı Newt Gingrich'i değil, Mitt Romney'i desteklediğini açıkladı. Trump'ın "samimi bir ilişki" kurduğu Gingrich'i desteklemesi bekleniyordu.

 

 

Nisan ayında Romney için "küçük bir adamı" diyen Trump, zamanla eski Massachusetts Valisi hakkındaki fikirlerini değiştirmiş.
 
Gingrich'in de "mükemmel bir kişi" olduğunu belirten Trump, "Fakat Mitt sıkı biri. Zeki… Bu ülkeye kötü şeyler olmasına engel olacak biri." dedi.
 
Las Vegas'ta dün kameraların karşısına geçen ikili el ele poz da verdi. Romney teşekkür konuşmasında, "Hayatınızda bazı şeylerin gerçekleşmesini hayal bile edemezsiniz. Bu onlardan biri" dedi
 
Gingrich, karşılaştığı sürprizi ise bir espriyle geçiştirmeyi başardı. Kendisi de Las Vegas'ta bulunan Gingrich, "Trump'ın sahip olduğu halk desteğine şaşırdığını" söyledi
 
Geçtiğimiz ay Pew Araştırma Merkezi tarafından yapılan bir çalışma Cumhuriyetçilerin %20'sinin Trump'ın onay verdiği bir adaya oy vermekten vazgeçebileceğini göstermişti. %13'ü ise Trump'ın desteklediği birine oy verebileeğini belirtmişti. %64'ü ise kararlarında herhangi bir değişiklik olmadığını vurgulamıştı. (USA Sabah)

Facebook

Youtube