Arçelik'in Batmaktan Kurtardığı Grunding Alman Ligi'nin Sponsoru

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Arçelik'in yok olmaktan kurtardığı dünyaca ünlü Alman markası Grundig Almanya futbol ligi Bundesliga’nın Resmi Teknoloji Sponsoru oldu. Grundig logosu 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında tüm Bundesliga ve Bundesliga 2 maçlarında yer alacak. Arçelik A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre Arçelik’in Grundig markası Almanya Futbol Ligi Bundesliga’nın resmi teknoloji sponsoru oldu. Almanya Süper Kupası da dahil olmak üzere Bundesliga ve Bundesliga 2’deki maçlarda, Grundig logosu yayınlarda ekrana gelen kadro, skor, oyuncu değişimi gibi tüm grafiklere eklenmiş olacak. 60 ve 70'lerin efsane elektronikçisi Grundig hem Almanya’da, hem de önemli maçların canlı yayınıyla Avrupa'da dünyada önemli bir görünürlüğe ulaşacak.
Bu sponsorluk kapsamında Grundig, DFL’nin (Alman Futbol Ligi Birliği) yayın prodüksiyon birimi ve merkez ofisi için son teknolojiyle üretilmiş televizyonlar da sağlayacak.
Grundig logosu maç yayınların yanı sıra sahada da dördüncü hakemin kullandığı oyuncu değişimi ve uzatma sürelerini gösteren panolarda yer alacak.

BİRÇOK AVRUPA LİGİNDE MAÇLAR DAHA ERKEN BAŞLIYOR
2012 sezonu sonunda Avrupa Futbol Şampiyonası olması nedeniyle, bu yıl birçok Avrupa liginde maçlar daha erken başlıyor. 23 Temmuz’daki geçen sezonun şampiyonu Borussia Dortmund ve kupayı kazanan Shalke 04 arasında oynanacak Alman Süper Kupa finalinden itibaren Grundig, ekranlarda ve sahalarda yerini alacak. Grundig Bundesliga sponsorluğu ile Sky, LIGA total ve Sport 1 gibi kanallarda da canlı naklen yayınlarda yerini alırken, özet görüntülerde ARD ve ZDF gibi popüler Alman TV spor programlarında yer bulacak.

ŞAHİN: GRUNDİNG MARKASI TÜM DÜNYAYA TANITILIRKEN, TEKNOLOJİSİ DE BUNDESLIGA YAYINLARINI DESTEKLEYECEK
Grundig Intermedia GmbH Genel Müdürü Murat Şahin, Bundesliga ile Grundig ortaklığının marka için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bundesliga sadece Almanya’da değil, aynı zamanda uluslararası alanda da yakından izlenen önemli bir lig. Bu sponsorluk başta futbola düşkün Almanlar olmak üzere dünyadaki milyonlarca futbol izleyicisi arasında popülerliğimizi arttıracaktır. Grundig'de teknoloji ve spor bir araya gelerek ve güçlü bir takım oluşturacak. Grundig teknolojisi Bundesliga yayınlarını prodüksiyon aşamasından itibaren destekleyecek.”

2010’DA ALMANYA’DA HER 6 EVDEN 1’İNE GRUNDİG GİRDİ
Grundig'in Almanya'da 2009’dan beri tüm satış kanallarında önemli bir gelişme kaydettiğini ifade eden Şahin, "Geçen yıl, yalnızca Almanya’da yedi milyon Grundig ürününün satıldı. Bu da Almanya'daki her altı haneden birinin bir Grundig ürünü satın aldığı anlamına geliyor. Özellikle TV grubunda, Grundig 2010 yılında Almanya’da en yüksek ikinci büyüme oranını gösteren marka oldu. 2011'in ilk yarısında da pazardan daha yüksek oranda büyüyerek pazar payı kazanmaya devam ediyoruz” dedi. (ANKA)