Ajans Press İle 200 TV Kanalını Bir Tıkla İzleyin

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Özellikle yurt dışında yaşayan Türklerin, Türkiye'deki televizyon programlarını seyredememesi Ajans Press'in yeni hizmeti ile artık tarihe karışıyor. 200'ün üzerinde kanalın görüntülerini 1 ile 3 ay geriye giderek seyretme imkanı veren sistemi hizmete sundu. Televizyonlardan istediğini TV görüntülerini de kayıt aralığını kendiniz belirleyip  bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.


 

Geçtiğimiz yıl teknolojik yatırımlarıyla, depolama kapasitesini PetaByte (PB) oranlarında katlayan Ajans Press, yeni ürünü OfflineTV’yi siz değerli müşterilerinin hizmetine sundu.
 
Medya Takip Sektörüne kattığımız yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek, ‘OfflineTV’yi hayata geçirerek siz değerli müşterilerimizin kullanımına açtık. Televizyon izleme ve montajlama platformu olan bu yeni ürün 200’ün üzerinde ulusal ve yerel TV kanalını 7/24 ulaşılabilir durumda karşınıza getiriyor. Üstelik izlemek istediğiniz TV kanalını, canlı yayının 30 dk gerisinden takip edebiliyorsunuz. http://offlinetv.ajanspress.com.tr adresinden giriş yapılarak kanal, gün ve saati belirleyip, TV yayınlarına erişerek izleme yapabileceğiniz gibi, dilediğiniz kayıt aralığını da bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.
 
Çözünürlük kalitesi yüksek görüntülerin depolama maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle, dünya genelinde medya takibi yapan şirketler, TV görüntülerini 1 ile 3 ay süreyle tutabilirken, Ajans Press siz değerli müşterileri için 7/24 kaydedilen görüntüleri süresiz arşivlemeyi hedefliyor. Kısa bir süreliğine tüm müşterilerimize örnek olarak açılan bu hizmet, önümüzdeki günlerde talep edecek kullanıcılara ücretli bir servis olarak sunulacaktır. Servis ücretlendirmesi hakkında detaylı bilgi için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.