Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, San Francisco’ya Geliyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 22-25 Mayıs tarihleri arasında San Francisco'ya geliyor. 22 Mayıs tarihinde Los Angeles Başkonsolosluğu tarafından Fairmont Hotel'de düzenlenen resepsiyona katılacak olan Cumhurbaşkanı Gül, burada çevrede yaşayan Türklerle buluşacak.
 


 


Los Angeles Başkonsolosu Aydın Topçu tarafından yapılan açıklamada, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın 22-25 Mayıs 2012 tarihlerinde San Francisco’yu teşrifleri vesilesiyle, Vaşington Büyükelçimiz Sayın Namık Tan, 22 Mayıs 2012, Salı günü Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde eşli bir resepsiyon düzenleyecektir. Yeri ile saati hakkında aşağıda ayrıntılı bilgiye yer verilen ve tüm vatandaşlarımızın katılımına açık olarak gerçekleştirilecek resepsiyona katılmayı arzu eden vatandaşlarımızın, eşleriyle veya en fazla 1 ilave isimle birlikte, katılım arzularını aşağıdaki formata uygun olarak 10 Mayıs 2012tarihine kadar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresi üzerinden Başkonsolosluğumuza iletmeleri beklenmektedir,'' denildi.


Resepsiyonun düzenleneceği mekânın kapasitesi nedeniyle, katılımcı sayısının sınırlı olduğu, nihai davetli listesinin Başkonsolosluk tarafından yapılacak katılım bildirim sırasına göre belirleneceği açıklandı.


Nihai davetli listesinde yer alacak vatandaşların ayrı bir e-posta mesajıyla bildirimde bulunulacağı bildirildi.
 

Tarih: 22 Mayıs 2012, Salı
Saat: 19.30
Yer: Fairmont Hotel, Gold Room 950 Mason Street
San Francisco, California 94108