ATAA'da Görev Değişimi: Kırlıkovalı Yeni Başkan

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
ATAA (Amerika Türk Dernekleri Asemblesi)’da seçilmiş başkan Ergün Kırlıkovalı başkanlık görevini ATAA Türkevi’nde yapılan törenle Günay Evinch’ten devraldı. Bir önceki dönemin faaliyet raporunun okunup bütçesinin de oylamaya sunulduğu genel kurulda iki yıl için başkanlığa seçilen Kırlıkovalı bir konuşma yaptı.

Neden başkan olduğunu anlatan ve başkanlık döneminde ne yapmak istediğinden bahseden Kırlıkovalı özetle teknolojinin ve sosyal medya ağının nimetlerinden azami derecede faydalanarak Türkiye’nin sesini Amerika’da her türlü kesime duyurmak, mümkün olduğunca çok Amerikalı’ya Türkiye’yi tanıtmak istediklerini söyledi. Yeni başkan bu doğrultudaki çalışmalara hiç vakit kaybetmeden başlayacaklarını ve ilk fırsatta Türkiye’ye düzenleyecekleri ziyarette İstanbul ve Ankara’da hatırı sayılır bir çok kurum ve kuruluşla görüşüp kaynaklarını çoğaltacaklarını söyledi.

Yeni dönem ATAA bölge temsilcilerinin de tanıtıldığı ve görevlerinin fiilen başladığı bildirilen toplantıda başkanlık dönemi sona eren Günay Evinch yeni başkana başarılar dileyerek görev teslimini gerçekleştirdi.

Cahit Oktay – Washington, Forum Gazetesi