Rock Yıldızlarının Kızları Podyumda

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Rock müziğin ünlü isimlerinin kızları, en az babaları kadar kendilerinden söz ettirmeyi biliyor. 20'li yaşlardaki genç kızlar, muhteşem fizikleriyle podyumların en aranılan isimleri!

 

ALEXANDRA RICHARDS

 

Rolling Stones'un efsane gitaristi Keith Richards'ın kızı Alexandra, 16 yaşından bu yana podyumlarda. İlk olarak Tommy Hilfiger defilesinde podyuma çıkarak ünlenen Alexandra Richards, 25 yaşında ve en çok iş yapan mankenler arasında bulunuyor.

GEORGIA JAGGER

 

Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın 19 yaşındaki kızı Georgia, 2008 yılından beri mankenlik yapıyor. Annesi Jerry Hall da çok ünlü bir manken olan Georgia, ünlü tasarımcıların vazgeçemediği modeller arasında yer alıyor.

 

AMBER LE BON

 

Duran Duran'ın solisti Simon Le Bon'un kızı Amber, birçok markanın reklam yüzü. 22 yaşındaki Amber, Pantene ve Forever 21'in reklamlarında da oynuyor. Ayrıca moda haftalarında yer alıyor.

 

CHELSEA TALLARICO

 

Aerosmith'in solisti Steven Tyler'ın kızı olan Chelsea Tallarico, ünlü markaların reklamlarında ve katolog çekimlerinde yer alıyor. Annesi de tasarımcı olan Chelsea, Andrew Charles markasının da yeni yüzü.

 

 

Chelsea Tallarico (Steven Tyler'ın Kızı)

 

 

Geoglia Jagger (Mick Jagger'ın Kızı)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amber Le Bon (Simon Le Bon'un Kızı)