Fenerbahce USA Yeni Sezonu Manhattan’da Yat Turu İle Karşıladı

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Türkiye Süper Ligi’nin yaklaşması New York’ta kurulu taraftar derneklerinin faaliyetlerine de hız kattı. Yeni sezonu 120 kişilik özel bir yatta düzenlediği tur ile açan Fenerbahçe USA derneği, üyelerine Manhattan’da unutulmaz bir gece yaşattı.   
Alaturka Sultan Restaurant ve Yeni Rakı’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen gecede, Fenerbahçeliler yeni sezona ait dileklerini kağıtlara yazarak bir şişe de toplayıp Atlantik Okyanusu’na bıraktı. Dernek üyeleri gemiye çektikleri dev bir Fenerbahçe bayrağı çekti. 

Fenerbahçe USA yönetim kurulu üyesi Cüneyt Karadağlı, ne dilediği sorusuna, “iyi bir forvet,” diye cevap verirken, diğer bir üye Osman Nuri Kır, “Avrupa Ligi’nde en az yarı final,” diye cevap verdi. Ömer Ekinci ise “Şampiyonluk ve Galatasaray maçlarında galibiyet,” yazdığını söyledi.

Fenerbahçe USA yönetim kurulunun tam kadro katıldığı turda, eşleri ve yakınları güzel bir gece geçirtmeyi amaçladıklarını söyleyen Fenerbahçe USA Başkanı Turgay Kadıoğlu, “Takımın dönemsel içinde bulunduğu başarısızlık veya yenilgilerin bizim gibi taraftar derneklerini bu tür etkinlikler yapmaktan geri bırakmamalı. Biz başarıya endeksli etkinlikler yapmayı tercih eden bir grup olmadık ve buna yeni sezonda da devam edeceğiz,” diye konuştu.

New York’ta faaliyet gösteren Alaturka Restaurant tarafından hazırlanan yemeklerin servis edildiği gecede, fasıl grubu da çaldığı müzikleri ile geceye renk kattı. Gecenin organizasyonunu yapan dernek yönetim kurulu üyesi Cüneyt Gürkan, 120 kişi ile sınırlamak zorunda oldukları geziye oldukça yoğun ilgi gösterildiğini, bir dahaki organizasyonu daha büyük bir gemide yapmak istediklerini söyledi. Yıl içinde New York’ta kurulu diğer taraftar dernekleri ile de ortak etkinlikler yapmak istediklerini vurgulayan Gürkan, yeni sezonda tüm taraftarların takımlarına destek olmaya ve birlik beraberliği sağlayıcı etkinliklere imza atmaya çağırdı. Gecede yapılan çekilişte katılımcılara Fenerbahçe USA ürünlerinin bulunduğu birer çanta hediye edildi. Gece üç saatten fazla süren Manhattan Adası turundan sonra sonra erdi.