Alman Rewe'nin Genel Müdürü Volkan Şimşek Oldu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Dünyanın önemli tur operatörleri arasında yer alan ve bünyesinde Club Calimera, LTI Hotels ve PrimaSol Otelleri olmak üzere 3 otel zinciri bulunan Alman Rewe’nin Otelcilik Grubu Genel Müdürlüğü’ne Türk turizmci Volkan Şimşek getirildi. Volkan Şimşek, 1 Şubat 2011’den itibaren bünyesinde 55 Otel ve Nil Nehri’nde çalışan iki gemi bulunan Rewe Touristik Hotels&Investments’de Genel Müdür olarak göreve başlayacak. Volkan Şimşek, grubun Türkiye’de yeni oteller açmak istediğini de açıkladı.
Tanınırlık artıracak Rewe Touristik Yönetim Kurulu Başkanı Sören Hartmann, deneyimli bir otel yöneticisi kazanmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, deneyimli ve turizm sektöründe tanınmış, kabul görmüş biri olan Volkan Şimşek’in REWE ailesine katılmasının önemli bir adım olduğunu söyledi. Volkan Şimşek ise temel görevinin oteller grubunun operasyonunu ve satışını yönetmek olacağını ifade ederek, aynı zamanda grup bünyesindeki otellerin tanınırlığını artırmayı ve grubun uluslararası turizm piyasasında yerinin güçlendirilmesini hedeflediğini dile getirdi.
Türkiye’de yeni oteller

Grubun Türkiye’de Club Calimera, Kaya-Side Club Calimera, Monachus-Side, Primasol Hane Garden Side, Primasol Hane Family Side, Lti Hotels Lycus Beach-Alanya otellerinin bulduğunu hatırlatan Şimşek, “REWE Touristik otelleriyle Türkiye’de büyümeyi planlıyor. REWE Türkiye’de yeni oteller açmak istiyor” dedi. (Kaynak: Hurriyet.com)