TURANT

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çınar, Kuzey Teksas Türk Amerikan Derneği ve İzmir USA Derneği'nin yapmış olduğu başkanlık seçimi ve kongresi sonucunda yeni seçilen Başkan Ersin Özer ve Mert Aygen’e tebrik mesaji yolladı.


 

Çınar, mesajında ''Amerika’nın aktif dernekleri arasında yer alan ve Dallas ve civarında birçok Türk ve soydaşımızı biraraya getiren TURANT derneğinin geçmis yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarının, yeni yönetimle de devam edeceğine inanıyor ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu olarak her zaman destegimizin sonsuz olacagini belirtiyorum,'' dedi. Dernege yaptigi basarili calismalardan dolayi Gecmis Donem Baskani Ergin Gürbüz ve ekibine de teşekkür eden TADF Baskanı Çınar, yeni yönetime de başarılar diledi.

TADF Başkan Danışmanı ve İzmir USA Başkanı Aygen’e Tebrik
TADF Başkanı Ali Çınar, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkan Danışmanlarından Mert Aygen’in Izmir USA Derneği Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Aygen ve yönetimine bir tebrik mesaji yolladı. Mesajda İzmir gibi önemli bir şehrin Amerika’da temsilciliğinin olmasının önemini vurgulayan Çınar, İzmir USA derneğinin sosyal ve kültürel çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirtti. Ayrıca, eski TADF İcra Direktörü Yusuf Özçayırın’da Fahri Başkan seçilmesinden dolayı tebrik eden Çınar,  yeni yönetime başarılar diledi.
 

Facebook

Youtube