FUTBOL

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, Los Angeles Galaxy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 36 yaşındaki yıldızın adı bir süredir Fransız klüp Paris Saint-Germain ile anılıyordu. İngiliz Milli Takımı'nın eski kaptanı Backham, imzadan sonra The Associated Press'e yaptığı açıklamada, kendisi için önemli bir karar olduğunu, dünyanın değişik ülkelerinden pek çok teklif aldığını ancak ABD'de oynamayı ve Galaxy ile kupa kazanmak istediğini söyledi.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Beşiktaş'ın İnönü Stadı Projesi'ni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da onayladı. Yılan hikayesine dönen yeni İnönü Stadı inşaati ile ilgili basına yansıyan haberler siyah - beyazlı camianın gündemine bir anda oturdu. Habere göre Beşiktaş'ın yeni stadının projesini Amerikan danışmanlık ve mimarlık firması Aecom üstlendiği ve 45 bin kişilik kapasiteye sahip bir stadyum planladığı ileri sürüldü.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hastaneye kaldırılmadan önce kendisine bir mektup yazan ve hakkını helal etmesini isteyen unutulmaz efsane oyuncu Lefter Küçükandonyadis’e cevaben bir mektup yazdı. Lefter henüz hayattayken yazılan ancak kendisine ulaşatırılamayan bu mektubu, Lefter Küçükandonyadis’in Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki cenaze töreninde, Başkan Yıldırım'ın kardeşi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım okudu. Başkan Yıldırım mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Hayatımızın farklı noktalarında, farksız bir inançla gönülden bağlandığımız renkler bizi bir araya getirmişti.

Facebook

Youtube