FUTBOL

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Savunma hakkı kullanılmadan ‘19 maçta şike kesin’ diyenler, F.Bahçe’yi 26 Ocak’a kadar küme düşürsünler.Yeni oyunun adı 58. maddedir. Kamuoyu açıkça bilmelidir ki 58. madde değişemez ve değişmemelidir. Bu değişikliği isteyenler, bunu kimler ve hangi takımlar için yaptıklarını açıklamalı ortaya koymalıdırlar.

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 18 kulüp başkanı ile Ankara’da Marriot Otel’de toplantı yaparken, Metris Cezaevi’ndeki F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. Yıldırım avukatları aracılığıyla gönderip F.Bahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamasında, “58. madde değişemez ve değiştirilemez. Savunma hakkı kullanılmadan ‘19 maçta şike kesin’ diyenler, F.Bahçe’yi 26 Ocak’a kadar küme düşürsünler” diyerek TFF’ye meydan okudu. İşte Yıldırım’ın o açıklaması...

Türk futbolu abluka altına alınmıştır

Uzun bir süredir Türk futbolunun üzerinde oynanan oyunları ibretle izlemekteyim. Tasarlanan bu oyun adım adım hayata geçirilmekte ve Türk futbolu adeta dört bir yandan abluka altına alınmaktadır. Üstelik, kendilerini Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde görenler bu projelerini hayata geçirmek için Yüce Meclis’in, yasama, yürütme ve hatta yargı erklerini dahi kullanmaktan çekinmemektedirler. Ancak bunu yaparken unuttukları en önemli şey Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’dır.

Cumhurbaşkanı’nı bile inandırdılar

Çok kısa bir süre önce 6222 sayılı yasada yapılan değişikliğin kamuoyuna nasıl servis edildiği herkesin malumudur. Aziz Yıldırım’ı kurtarma yasası olarak kamuoyuna sunulan ve hatta Sayın Cumhurbaşkanı tarafından dahi ‘kişiye özel yasa’ şeklinde nitelendirilmek durumunda kalınan yasanın sonuçları ortada olup bu yasadan kimlerin faydalandıkları açıkça ortadadır.

Şike, teşvik ve teşebbüs ayrılamaz

Aziz Yıldırım’ın ismini kullanarak emellerini hayata geçirenler şimdilerde yeni bir oyunu hayata geçirmenin peşindedirler ki; bu yeni oyunun adı da 58. maddedir. TÜRK FUTBOLUNDA ŞİKE, TEŞVİK VE TEŞEBBÜS SUÇ VE CEZALARI BİRBİRİNDEN AYRILAMAZ. Bu eylemleri birbirinden ayırmak isteyenlerin gerçek amacı yine FENERBAHÇE VE AZİZ YILDIRIM’ın adını kullanarak birilerini ve bazı kulüpleri kurtarmaktan başka bir şey değildir. Puan silme ve madde üzerinde yapılacak değişiklikler, tarafımızca en sert şekilde cevabını bulacaktır.

Kulislerde kılıktan kılığa giriyorlar

BU değişikliği yapmak isteyenler, bunu KİMLER VE HANGİ TAKIMLAR İÇİN YAPTIKLARINI AÇIKLAMALI; BUNU AÇIKÇA ORTAYA KOYMALIDIRLAR. TV kanalları arasında mekik dokuyarak ve hatta devlet makamlarını dahi kullanarak temiz olduklarını ’Ama bu temizliğin biraz ince ayara muhtaç olduğunu’ söyleyenlere yegane tavsiyem yargılanmaktan korkmamalarıdır.SUÇSUZ OLDUKLARINA İNANANLAR, YASALARI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BU KADAR ÇIRPINMAZLAR. Görsel ve yazılı medya önünde Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe hakkında ’ÖNCE ASALIM SONRA YARGILAYALIM’ edebiyatı yapanların, kulislerde tasa değişikliği için kılıktan kılığa girmeleri sebepsiz değildir.

Herkesi suçladı

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada, önüne geleni suçladı.

Orduspor’a yok F.Bahçe’ye var

İDDİANAMEDE, 30 Nisan 2011’deki Diyarbakır-Ordu maçı öncesi Orduspor Başkanı Nedim Türkmen’in girişimleri, suç kanaatine ulaşılamamış olarak yansıdı. Aynı iddianamede, Bursa-İBB maçında F.Bahçe’nin teşvik primi vermesiyle ilgili bölümde, Aziz Yıldırım liderliğindeki suç örgütünün teşvik primi vererek  sonuca ulaştıkları belirlenmiştir. Bu iki resim arasındaki fark F.Bahçe ve Aziz Yıldırım ‘ın olmasıdır.

TFF neden yetkilerini devretmeye kalkıyor

HAYRET ve ibretle izlediğim üzere TFF Yönetim Kurulu, nedeni kendinden menkul ani kararlarla yetkilerini devretmeye kalkmakta ve “Biz yapmadık ki onlar yaptı” gibi ufak hesaplarla saygınlığına gölge düşürmektedir.  İddialara adı karışan her kulüp ve yetkilisi yargılanacak ve her belge, her delil ve her tape kamuoyu ve bağımsız yargıçlarla paylaşılacaktır.

Haberi 20 dakikada 60 bin kişi okudu

AZİZ Yıldırım’ın açıklamaları büyük ilgi gördü. Fenerbahce.org’a giren ziyaretçi sayısı 20 dakika içinde 60 bini buldu. 60 bin tekil okuyucu siteye girerken ilerleyen saatler bu rakam 100 binleri aştı.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi. Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak.

Facebook

Youtube