ŞİRKET TANITIMLARI

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Rusya'nın en büyük çelik üreticilerinden MMK (Magnitogorsk Iron and Steel Works) ve Atakaş Şirketler Grubu'nun %50 %50 ortaklıklarıyla, yaklaşık 1,7 milyar dolar harcayarak İskenderun ve Kocaeli'de kurdukları demir-çelik tesisi MMK Atakaş'da tüm kablo taşıma sistemleri için Tekom-Puk ürünleri kullanıldı. 2 yıl süren proje boyunca tesiste kullanılan Tekom-Puk ürünleri ve hizmetleri MMK Atakaş yetkililerinden tam not aldı.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Son yıllarda yaptığı tanıtım atağının yanı sıra aldığı ödüllerle kendini tüm dünyaya kanıtlayan Türk Hava Yolları, aldığı ödüllere yenilerini 2011 yılında da eklemeye hazırlanıyor. 2010 yılında Ekonomi Sınıfı Uçak İkramı'nda Dünyanın En İyi Havayolu, Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu ve Avrupa Genelinde En İyi 3. Havayolu seçilen Türk Hava Yolları, 2011'de Skytrax tarafından www.worldairlinesurvey.com web sitesinde 15 değişik kategoride oylamaya katılıyor.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
İrlanda Cumhuriyeti’nin en büyük ikinci kenti olan Cork’un güneyindeki Whitegate şehrinde Gama ve General Electric konsorsiyumu tarafından yapımı tamamlanan 450 MW gücündeki kombine çevrim elektrik santrali işletmeye açıldı. Gama yöneticileri, İrland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Michael Martin ve büyükelçi Altay Cengizer’in katıldıkları törenle, Whitegate Elektrik Santrali İrlanda’nın tek doğalgaz dağıtım ve tedarik şirketi (ve projenin işvereni) Bord Gais Eirann’a devredildi.

Facebook

Youtube