AMERİKA

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
A Türk Milli Takımı’nın 22 Mayıs’ta Çekoslovakya milli takımı ile oynayacağı New Jersey’deki Red Bull Arena kapılarını Turk Avenue’ye açtı. Türkiye – Çekoslavakya maçı ile ilk kez milli takımlar düzeyinde bir maça ev sahipliği yapacak Red Bull Arena’nın resmi açılış maçı ise Brezilya’nın ünlü takımı Santos ile New York Red Bulls arasında oynananacak.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Katıldığı Indi Müzik TV şarkı yarışmasında "Are We in Love" parçası ile birinci olarak bir anda ABD'deki Türklerin ilgi odağı haline gelen Sinem Saniye, ABD'de konser turunu çıkıyor. 10 Mart'ta North Carolina'nın Durham şehrinde konser turuna başlayacak olan Sinem Saniye, sırasıyla Birmingham, (AL), Dallas (TX), Denver (CO), Los Angeles (CA), Taping Berkeley (CA) ve Chicago'da (IL)  sahne alacak. 1 Mayıs'ta sona erecek turne kapsamında sevenleri ile buluşacak olan Saniye'nin, son olarak Delta Airlines'ın uçaklarında da parçaları çalınmaya başlanmıştı. (Foto: Cem Sönmez)

KONSER PROGRAMI
10 Mart 2010 - 7:30P TBA - Durham, North Carolina
13 Mart 2010 - 9:30P Matthews Bar and Grill - Birmingham, Alabama!
15 Mart 2010 - 7:00P Backbeat Cafe & Listening Room - Dallas, Texas!
2 Nisan 2010 - 7:00P The Walnut Room- Time TBA - Denver, Colorado!
18 Nisan 2010 - 8:00P Hotel Cafe - Los Angeles, California!
1 Mayıs 2010 - 12:00P - Yeah Live! TV Taping Berkeley, California
15 Mayıs 2010 - 10PM Goose Island Wrigleyville - Chicago, IL!

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Haziran ayında Güney Afrika'da başlayacak Dünya Kupası elemelerine hazırlanan ABD futbol milli takımı, hazırlık maçlarından birini de Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Philadelphia'da yapacak. 29 Mayıs Cumartesi günü Güney Afrika'ya gitmeden önce Türkiye ile karşılaşacak olan ABD Milli Takımı ile Lincoln Financial Field'te Amerikan Profesyonel Futbol takımlarından Philadelphia Eagles'in sahasında oynanacak.

Stad aynı zamanda Dünya Kupası 2018 ve 2022 turnuvaları için aday olan ABD'nin maçları oynatmayı planladığı stadlardan biri. Son 24 yıldır DÜnya Kupası'na katılma hakkını altı kez elde eden ABD milli takımı, Güney Afrika'daki grup maçları öncesi El Salvador ve Hollanda ile de hazırlık maçı oynayacak. ABD, Dünya Kupası grup elemelerinde 12 Haziran'da İngiltere ile oynadıktan sonra Slovenya ve Cezayir'le karşılaşacak.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Sezen AksuDaha önce New York ve New Jersey’de konser vereceği duyurulan Sezen Aksu, yoğun ilgi nedeniyle Washington metropolitan alanındaki hayranlarıyla da buluşuyor. Daha önce New York ve New Jersey eyaletlerinde iki konser vereceği duyurulan Aksu, yoğun talep nedeniyle konser serisini Maryland’a da taşıdı. ABD’deki dinleyicileri ile uzun bir aradan sonra yeniden buluşacak olan ve unutulmaz bir müzik ziyafeti sunmayı amaçlayan Aksu, dinleyicilerinin karşısına özel bir repertuvar ve sound ile çıkmaya hazırlanıyor.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Rus sanayici milyarder işadamı Mikhail Prokhorov Eylül 2009’da NBA takımlarından New Jersey Nets için 200 milyon dolar ödeyeceğini açıkladı. İlk kez bir yabancı yatırımcı NBA takımına yatırım yapmayı planlıyordu. Ancak Prokhorov çeki yazmadan önce iki kez düşünmek isteyebilir. Çünkü geçtiğimiz yıl boyunca NBA’de takım sahibi olan 10 milyarder işadamı ekonomik krizin ve işsizliğin bilet satışlarına etkisi nedeniyle 110 milyon dolarlık kayba uğradı. 2009 yılında NBA liginde mücadele eden takımların değeri ortalama yüzde 3 oranında düştü.

Facebook

Youtube