Amerika Birleşik Devletleri’nde nasıl NBA maçı veya Broadway şovu izleyebilirim? Bilet nasıl bulurum?

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
 “ABD’ye gelmişken dünya gözüyle bir NBA maçı seyredeyim, Türkiye’de gece vakti NTV’yi açıp izlediğim basketbol yıldızlarını göreyim” diyorsanız, öncelikle geldiğiniz şehrin NBA’da oynayan takımı var mı onu kontrol edin. Bazen bulunduğunuz eyaletin bir takımı NBA’da mücadele edebilir ama mesafe olarak size uzak bir yerde bulunabilir. Eğer siz New York eyaletinin Buffalo şehrine gelmişseniz, New York Knicks’i izlemek için 7 saate yakın araba kullanmanız gerekebilir.

Diyelim ki NBA takımı sizin oturduğunuz yere çok yakın. Ulaşılabilir bir mesafede. Internetten tüm takımlar için bilet taleplerinizi karşılayabilirsiniz. Nba.com adresinden Ticket bölümünü tıklayıp maçını izlemek istediğiniz takımın biletini satın alabilirsiniz. Bilet fiyatları eğer play-off dönemine denk gelmemişseniz takımına göre 60 – 300 dolar arası fiyatlarda değişebilir.

Eğer New York City’e geliyorsanız ve bir Broadway şovu seyretmek istiyorsanız broadway.com veya ticketmaster.com adreslerinden istediğiniz şova kredi kartınızı kullanarak bilet alabilirsiniz. Bilet alımlarını son dakikaya bırakmazsanız uygun fiyat bulma şansınız daha da artar. Broadway şov bilet fiyatları oyununa ve oturmak istediğiniz koltuğa göre değişmekle birlikte kişi başı 50 dolardan başlayıp 400 dolara kadar varan fiyatlar bulunmaktadır. Eğer gün içinde Broadway’de uzun zaman kuyrukta bekleyip biraz daha ucuz bilet almak isterseniz Times Square’deki Broadway biletleri satan gişelerden bilet alabilirsiniz.

Facebook

Youtube