Pera Palace, Jumeriah Group Tarafndan İşletilecek

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Türkiye'nin ilk uluslararası oteli Pera Palace'ı, dünyanın önemli otel zincirlerinden Jumeriah Group işletecek. Demsa Group'la işbirliğine giden Dubaili otel devinin yöneticisi Lawless, "Mükemmel bir seçim yaptık." dedi. Türkiye'ye getirdiği dünyaca ünlü markalardan sonra turizm yatırımlarına hız veren Demsa Group, üst kullanım hakkını satın aldığı Pera Palace Hotel'in işletmesi için uluslararası otel zinciri Jumeirah Group'u Türkiye'ye getiriyor.


 

Dünyanın en lüks otel yönetim grubu olan Dubai merkezli Jumeirah ise Londra, Frankfurt ve Roma'dan sonra İstanbul'da Pera Palace Hotel ile faaliyetlerine başlıyor. Türkiye'nin ilk uluslararası oteli olan ve öz mirasıyla anılan Pera Palace Hotel'in işletmesi ile ilgili imza töreni Pera Palace Hotel'de gerçekleştirildi. Törene Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan, Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless, Jumeirah Group İş Geliştirme Başkanı Cherif Hosny, Demsa Group Turizm Yatırımları Koordinatörü Serra Arıkök ve Pera Palace Hotel Genel Müdürü Pınar Kartal Timer katıldı. Demsa Group'un 2000 yılında, perakende satış şirketi olarak kurulduğunu hatırlatan Cengiz Çetindoğan, lüks perakende satışının yanı sıra otelcilik ve restoran yatırımlarının da bulunduğunu ifade etti. Turizm yatırımlarına 2012 yılında hız vereceklerini kaydetti.

Jumeirah Group Yönetim Kurulu Başkanı Gerald Lawless de dünyanın en heyecan verici şehirlerinden birinde, kentin kültürel merkezinde bulunan, beş yıldızlı otel standartlarında sunduğu lüks hizmeti ile Pera Palace Hotel'in Jumeirah için mükemmel bir seçim olduğunu söyledi. Pera Palace'ın dünya otelcilik tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Lawles, şunları aktardı: "Pera Palace, hem şehrin tarihini günümüze taşıyor hem de milyonlarca kişi tarafından sevilen oyuncu, tiyatrocu ve yazarlarla derin bağı olan bir mekân. Bu özellik Pera Palace'ı hem bizim hem de misafirlerimiz nezdinde çok özel kılıyor. Öte yandan Pera Palace, misafirlerimizin Jumeirah otelinden beklediği en üst düzey hizmeti sunacak. Bu hizmetleri verirken de tüm otellerimizde var olmasını istediğimiz özgünlük, zarafet ve içinde var olduğu kültürle gerçek bir bağa da sahip olacaktır." EKONOMİ SERVİSİ
 

Facebook

Youtube