THY, Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Sponsoru

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
National Golf Club’da üçüncüsü düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın (LET) Türkiye ayağının ana sponsoru ikinci kez Türk Hava Yolları oldu. THY’den yapılan açıklamaya göre Türkiye ayağını National Golf Club’un düzenlediği; Yeni Zelanda’dan Avusturya’ya, Fas’tan İspanya’ya, Fransa’dan İngiltere’ye, Portekiz’den Çin’e kadar dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve en prestijli golf turnuvalarından biri olarak kabul edilen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de THY’nin ana sponsorluğunda yapılacak.

Şubat ayında Avustralya ve Yeni Zelanda ayaklarının tamamlandığı turnuvanın Türkiye ayağı bu sene 05-08 Mayıs tarihleri arasında başlangıcından bu yana olduğu gibi yine National Golf Club’da gerçekleştirilecek.

2010 Turkish Airlines Ladies Open’da dünyaca ünlü birçok ismi geride bırakarak sürpriz bir şekilde turnuvayı birincilikle tamamlayan ve bu sene Avustralya Open’da ikinci, Yeni Zelanda’da ise dördüncü olan İngiliz oyuncu Melissa Reid’in 2011 Turkish Airlines Ladies Open’a katılması kesinleşti. Öte yandan 2008 yılı Türkiye ayağı birincisi İsveçli Lotta Wahlin de bu sene Turkish Airlines Ladies Open’a katılacağını bildirdi.

TURNUVA HAYLİ HEYECANLI GEÇECEK
Fas’ta Lalla Meryem kupasını kazanan Alman oyuncu Anja Monke’dan, European Nations kupasını kazanan İsveçli oyuncu Anna Norqvist’e, Portekiz Ladies Open birincisi Avustralyalı Karen Lunn’dan The Ladies Slovak Open birincisi İspanyol Maria Hernandez’e kadar birbirinden değerli birçok golf oyuncusu yarışacak. Bu isimlerin yanı sıra National Golf Club sahasını çok iyi bilen ve geçen senelerin Turkish Ladies Open şampiyonları Reid ve Wahlin’in karşılaşacağı bu turnuvanın hayli heyecanlı geçmesi bekleniyor.

“GOLF TUTKUNLARI BU ETKİNLİĞİ KAÇIRMAMALI”
THY’nin sponsorluğunda gerçekleşecek olan ve artık geri sayımın başladığı 2011 Turkish Airlines Ladies Open’ın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kusursuz geçmesi için National Golf Club’da bütün sahanın bakımı yeniden gözden geçirilip tamamlandı.
Konuyla ilgili olarak konuşan National Golf Club Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Göktuna; “Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası gibi dünyanın en önemli golf turnuvalarından birisinin Türkiye ayağındaki organizasyonunu üstlenmekten dolayı son derece gururluyuz. Türkiye bu turnuvalar sayesinde sesini daha fazla golf severe duyurabilecek. Bu yöndeki gayretimize 2010 yılında olduğu gibi 2011’de de Türk Hava Yolları ana sponsor olarak destek verdi. THY’nin de desteğiyle düzenleyeceğimiz 2011 Turkish Airlines Ladies Open’da National Golf Club sahası dünya çapında birçok şampiyona kazanmış oyuncuları ağırlayacak. Golf tutkunlarının bu etkinliği kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.
Bütün bir sene boyunca sürecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası 2011, Türkiye’den sonra, Slovakya, İsveç, Portekiz, İngiltere, Dubai, İrlanda, İskoçya ve Fransa gibi dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde devam edecek.(ANKA)

Facebook

Youtube