Dünya Göz Hastanaler Grubu'na Chicago'da Ödül

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Dünya Göz Hastaneler Grubu, Chicago'da yapılan Dünya Medikal Turizm Kongre ve Fuarı'nda ''Sağlık Turizminde İnovasyon'' ödülüne değer görüldü. Konuya ilişkin açıklamaya göre, dünya sağlık turizmi otoritelerinin bir araya geldiği Dünya Medikal Turizm Kongresi ve Fuarı'na Türkiye, Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi (THTDC) öncülüğünde 34 stant ile en büyük katılımı gerçekleştirerek, etkinliğin ''Platinum Sponsor''u oldu.

Kongrede, Dünya Göz Hastaneler Grubu'nun branş hastaneciliği ve sağlık turizminde elde ettiği başarı seminer konusu oldu. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 300 firma ve 200'ün üzerinde konuşmacının katıldığı, 20 binin üzerinde iş geliştirme toplantısının yapıldığı Dünya Medikal Turizm Kongresi ve Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden Dünya Göz Hastaneler Grubu'na ödül verildi.

Kongreyi düzenleyen Amerikan Medikal Turizm Derneği'nin yayın organı Medical Tourism Magazine tarafından Dünyagöz Hastaneler Grubu Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Selin Yıldırım Peker, medikal turizmin gelişmesi için yaptığı çalışmalar nedeniyle ''Sağlık Turizminde İnovasyon (Innovation in Medical Tourism Award)'' ödülüne layık görüldü. AA

Facebook

Youtube