Türk Telekom Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Türk Telekom, Ev Gibisi Yok konsepti çerçevesinde sunduğu katma değerli hizmetlerden biri olan “Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri” kampanyasının süresini bir yıl daha uzattı.
Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom-Tepe Güvenlik işbirliği ile ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan Türk Telekom müşterilerine, Ev/Ofis Güvenlik Hizmetinin, önümüzdeki 12 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 19.90 TL’den sunulacağını belirtti.
Türk Telekom, “Ev Gibisi Yok” konsepti çerçevesinde ev ve iş telefonu kullanıcılarına yönelik düzenlediği “Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri” kampanyasını 31 Mayıs 2012 tarihine kadar uzattı. Tepe Güvenlik Sistemleri işbirliği ile düzenlenen kampanyada, ev ve iş telefonu kullanıcıları, mal güvenlikleri için Tepe Güvenlik Sistemleri’nin Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri kapsamındaki ürün ve hizmetlerine çok avantajlı koşullarda sahip olabiliyorlar. Açıklamada,
Tepe Güvenlik’in sunduğu alarm sistemlerinin, hırsızlığın yanı sıra duman ve gaz detektörleri ile de üst düzeyde güvenlik sağladığı vurgulandı. Acil durumlarda tek bir tuşla yetkililerin ev ve iş telefonu kullanıcılarına ulaşmasını mümkün kılan güvenlik hizmetinin; yangın, ambulans ve panik düğmeleriyle de kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarını karşıladığı belirtildi.

12 AY BOYUNCA 19,90 TL'YE GÜVENLİK HİZMETİ
Türk Telekom ile Tepe Güvenlik işbirliği çerçevesinde ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere sunulan Ev/Ofis Güvenlik Hizmeti, önümüzdeki 12 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 19,90 TL’den sunulacak. “Kablosuz Ev/Ofis Güvenlik Paketi” ile “Kablolu Ev/Ofis Güvenlik Paketi”nde, uyumlu alarm cihazı olmayan müşteriler 24 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda sadece 39,90 TL ödeyerek hem “Ev/Ofis Güvenlik Hizmeti”nden faydalanacaklar hem de bu 24 ayın sonunda DSC marka Ev/Ofis Alarm cihazına sahip olabilecek. 24 ayın sonunda cihaz taksitlerinin sona ermesinin ardından bu müşteriler sadece “Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti” bedelini ödeyerek hizmetten yararlanmaya devam edecek. Tüm Türk Telekom müşterilerine açık olan “Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti”nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve Ofislerine başvurulabiliyor; Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezi aranabiliyor.(ANKA)

Facebook

Youtube