TÜSİAD Hollanda'da Temaslara Başlıyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyeti, yarın Hollanda’yı ziyaret ederek Hollandalı iş adamları ile temaslarda bulunacak. TÜSİAD’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜSİAD heyeti, yarın Hollanda’yı ziyaret ederek temaslarda bulunacak. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner başkanlığındaki heyet, Hollanda’nın Lahey şehrinde, TÜSİAD’ın Hollanda’daki muadil örgütü Hollanda Sanayi ve İşverenler Konfederasyonu (VNO-NCW) Başkanı Bernard Wientjes ile bir görüşme gerçekleştirecek.
Hollandalı siyasetçiler ile temaslarda bulunacak heyet, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Tarım ve İnovasyon Bakanı Maxime Verhagen, Hollanda Senato Başkanı René van der Linden ve Hristiyan Demokrat Parti (CDA) Meclis Grup Başkanı Sybrand van Haersma Buma ile birer görüşme gerçekleştirecek. Ayrıca, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, ING Bank tarafından Rotterdam’da düzenlenecek “Hollanda ve Türkiye: Sürdürülebilir Ortaklık” başlıklı seminere katılarak bir konuşma gerçekleştirecek.

TÜSİAD heyetinin temasları kapsamında, Türkiye ile Hollanda arasındaki politik, ekonomik ve sosyal ilişkiler ele alınacak ve Türkiye’nin AB süreci konularında fikir alışverişinde bulunulacak.

Heyette Ümit Boyner'in yanı sıra, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dışişleri ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Volkan Vural, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket İşleri Komisyonu Başkanı Cansen Başaran Symes, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkan Yardımcısı Aldo Kaslowski, TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü Bahadır Kaleağası ve TÜSİAD Dış Politika Danışmanı Soli Özel yer alacak.(ANKA)

Facebook

Youtube