Turk Telekom'dan Sosyal Medya Atağı

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş Spor kulüplerinin sponsoru Turk Telekom, “10’la kazan” ile Sosyal Medyada büyük ilgi görüyor. Dünya’daki pekçok iletişim şirketinin ağırlıklı olarak kullandığı Sosyal Medya Uygulamaları, Türkiye’de de pekçok şirket tarafından kullanılan bir mecra haline geldi.Şirketlerin dijital ortamda müşteriyle doğrudan interaktif iletişim kurmasını sağlayan geliştirici sayfalarının takipçileri her geçen gün artıyor. Türkiye’nin en büyük iletişim firması Turk Telekom da dijital medya çalışmalarında ağırlıklı olarak yer alarak, müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaç ediniyor.

10’la Kazan adıyla, Turk Telekom’un Facebook’ta yer aldığı sayfada, Futbol’da “10” kazandırıyor, sayfasını beğenip 10 arkadaşına davetiye gönderenler, çekiliş koduna sahip oluyor. Üstelik ne kadar çok arkadaşa gönderilirse o kadar çok kazanılabiliyor.


ÇEKİLİŞTE ÇIKAN NUMARALARI 10'A TAMAMLAYANLAR SÜPRİZ HEDİYELER KAZANIYOR

Turk Telekom Facebook Sayfasıyla Futbol tutkunlarını hediyeye boğuyor. Kullanıcıların yapması gereken tek şey, beğen tuşunu tıklamaları ve arkadaşlarına davetiye göndermeleri. Futbol tutkunlarının Turk Telekom’un Facebook sayfasından kazanacakları hediyeler arasında, Antreman Ziyareti, Futbol topu, Forma şeklinde USB ve Taraftar forması bulunuyor. Turk Telekom’un büyük ilgi gören Facebook sayfası, kısa sürede 30.000’in üzerinde kişi tarafından beğenildi. Turk Telekom’un "10'LA KAZAN" sayfası, özellikle futbol tutkunlarının ilgi odağı olacağı pekçok uygulamayı devreye sokacak. Yarışmaya katılmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Facebook

Youtube