Türk Telekom Online Hizmet Merkezi'ne Üyelik, “Bedava 100 Dakika” Kazandırıyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Türk Telekom, Online Hizmet Merkezi’ne yeni üye olan ya da üyelik bilgilerini güncelleyen müşterilerine 100 dakika bedava konuşma hediye edecek. 6 Mayıs'a kadar devam edecek kampanyada kazanılan bedava dakikalar 3 ay boyunca şehir içi, şehirlerarası ve GSM yönüne yapılan aramalarda kullanılabilecek.

Türk Telekom, Online Hizmet Merkezi üzerinden veri güncelleme kampanyası başlattı. Kampanyada, Online Hizmet Merkezi’ne yeni üye olan ya da üyelik bilgilerini güncelleyen Türk Telekom müşterileri 100 dakika bedava konuşma kazanacak. Bedava dakikalar 3 ay boyunca şehir içi, şehirlerarası, GSM yönlerine kullanılabilecek.

6 Mayıs'a kadar devam edecek kampanyada Türk Telekom müşterilerinin www.turktelekom.com.tr adresli web sitesinin Online Hizmet Merkezi bölümüne girerek üye olmaları ya da üyelik bilgilerini güncellemeleri yeterli olacak. Kampanyadan Türk Telekom’un tüm bireysel müşterileri yararlanabilecek.

Online Hizmet Merkezi, Türk Telekom müşterilerine tüm abonelik işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirme olanağı sundu. Türk Telekom müşterileri www.turktelekom.com.tr adresinden, güncel fatura ve borç bilgilerini öğrenenin yanı sıra e-fatura uygulamasına geçiş, yeni ürün siparişi, tarife/paket değişikliği, nakil işlemleri ve arıza bildirimi gibi pek çok işlemi de gerçekleştirebilecek. (ANKA)

Facebook

Youtube