Avukat Barbaros Karaahmetoğlu Ticaretle İlgili Sorularınızı Cevaplıyor

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Amerika Birleşik Devletleri'nde iş kurmak istiyorsunuz. Ancak nasıl yol alacağınız konusunda bilginiz yok. Şirket kuruluşları nasıldır, vergi sistemindeki farklılıklar nelerdir, yatırımcılara sunulan avantajlar nelerdir? Amerika Birleşik Devletleri'nde yatırım yapmak isteyenler ticaret hukuku alanında sormak istediğiniz herşeyi TURKAVENUE'de New York'ta uzun yıllardır ticaret hukuku alanında uzmanlaşan uluslararası hukuk firması Karaahmet Luz & Greenberg'in partneri Avukat Barbaros Karaahmetoğlu'na sorabilirsiniz. Sorularınızı This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden bize ulaştırın, Avukat Karaahmetoğlu sizin için cevaplasın.

Kurumsal şirket ve uluslararası ticari hukuk alanında uzmanlaşan Barbaros M. Karaahmetoğlu, New York ve Türkiye'de avukatlık yapma lisansına sahip. New York Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Karaahmetoğlu, altı yıl süreyle Herrick, Feinstein LLP şirketinde çalıştı. Karaahmetoğlu, pek çok şirketin ABD'de operasyonlarının kurulmasında, uluslararası anlaşmalar, joint-ventures, yatırım, geliştirme projelerini gerçekleştirdi. 

New York'un tanınmış Türk ticaret avukatlarından Barbaros Karaahmetoğlu, geçtiğimiz yıl Greenberg LLP ile yaptığı ortaklık anlaşması neticesinde 370 Lexington Avenue'deki yeni ofisine taşınmıştı. 2007 yılında Luz Hukuk Bürosu ile ortaklık anlaşması imzalayan Karaahmetoğlu, yeni firmasının ismi Karaahmet Luz & Greenberg  olarak değişti. Corporate ve uluslararası hukuk alanında yoğunlaşan Karaahmetoğlu, iş davaları ve dava avukatlığında uzmanlaşan Thomas Luz ile yaptığı ortaklık anlaşması ile daha geniş bir müşteri kitlesine hitap etme imkanı bulmuştu. Karaahmetoğlu, yeni ortaklık ile ticari gayrımenkul üzerinde uzmanlıkları bulunan Greenberg ile yeni bir sektöre açılmış oldu. Michael Greenberg ve Ronnie D. Reiman yeni partnerlikte Karaahmetoğlu'nun çalışma arkadaşları.

Amerikan Barosuna üye olan Karaahmetoglu, ayrıca iki dönem New York'ta kurulu bulunan Turkish American Business Forum başkanlığını yaptı. Barbaros Karaahmetoğlu'na sorularınızı iletmek için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email adresine sorularınızı gönderebilirsiniz.

 

Facebook

Youtube